Életrajz

A Stereo Palma azaz Náksi Attila az egykori SOHO PARTY frontembere, szövegírója és egyik zeneszerzője, majd a NÁKSI vs BRUNNER dj duó tagja, ma STEREO PALMA művésznéven dj és producer. Számos arany- és platina státuszú mixlemezt, szerzői albumot, több száz remixet, több ezer fellépést, élvonalbeli sikeres produceri munkákat és nagyszabású nemzetközi eredményeket társít nevéhez a szakma és a közönség.

2011-ben a “Lick It” megőrjítette a világ klubjait – 2012-ben Craig Daviddel közösen megjelent a világsiker, az Our Love (magyar és belga N1!)

A felvételhez kitűnő remixek is készültek, amelyek a legnagyobb klub DJ-k pörgették.
A svéd dj Mikael Weermets remixét Tiesto, David Guetta és Axwell, a Myon & Shane 54 remixét pedig Armin Van Buren, valamint az Above & Beyond és a Cosmic Gate is folyamatosan pörgette.

2007 óta olyan előadókkal dolgozott közösen mint Cozi, Toni Braxton, Nari & Milani, Paris Hilton. Thomas Gold.

A Stereo Palma képviselte Magyarországot a legendás TOMORROWLAND Fesztiválon Belgiumban 2017-ben.
hivatalos dance chartján 2x kapta meg az év DJ/Producere díjat a Magyar Lemezlovas szövetségtől és 3x jelölték Fonogram díjra.

Legutolsó kislemeze 2019 márciusában jelent meg

Utolsó klipje 2018-ban forgott

A Stereo Palma 2011-es kislemeze, a “Lick It” az egész világon megjelent a legnagyobb kiadók gondozásában! Az USA-ban Magyarként előszőr az Ultra Music, Németországban a Ministry Of Sound, Franciaországban a Scorpio, Angliában a 3beat, Spanyolországban a Blanco y Negro, Olaszországban pedig az EGO kiadásában jutott el a csúcsra.

Fellépett az elmúlt 12 évben az USA-ban Miamiban, New Yorkban, valamint Londonban, Szingapúrban, Indonéziában, Oroszországban, Szerbiában, Svájcban, Ibizán, Dubaiban, Libanonban, Albániában, Portugáliában, Romániában Macedóniában, Törökországban, Gibraltáron, Spanyolországban, Lengyelországban és Ausztriában.

Magyarországon a MAHASZ az éves összesítésben az 1. helyen végzett a Lick It, ezzel a legnépszerűbb club dal volt itthon 2011-ben!
www.stereopalma.com

Elérhetőségek

Náksi Attila
naksi @dancemania.cc

BOOKING Worldwide:
PBA.agency | dj booking & management
info@pbaagency.com

BOOKING Hungary,
DanceMania Recordings
naksi@dancemania.cc