Rólunk

Magyarország egyik legkedveltebb, egyedi stílusú rádiója. Modern tánczenei repertoárja, igényessége miatt rövid idő alatt kiemelkedő sikereket ért el a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt.

A rádióban személyesen tették tiszteletüket olyan világsztárok, mint Chicane, a Cosmic Gate duo, vagy a varázslatos hangú trance díva, Emma Hewitt, vagy Markus Schulz. A Radio Face fergeteges bulijain pedig olyan elismert művészek is játszottak, mint: Paul KalkbrennerMark Knight , Bingo PlayersFunkerman, Markus Schulz, a Dabruck & Klein, vagy Chukie.

De nem csak a nemzetközi, hanem a hazai elektronikus zenei élet legkiemelkedőbb alakjai is rendszeresen látogattak el hozzánk úgy, mint:  Jay Lumen,  AndrewboyBeloccaJulia Carpenter, Lacora, Jován, Slam Jr. és a Strictly! csapat, Dj Schulz, BricklakeTom NoizeSterbinszkyDJ FlowerPolepositionSyssoDj FreeMaximDj MDj LiaDj SmithTebron és Dylan. A nagysikerű Radio Face DJ Maratonokon pedig fenti csapat még színesebb lesz, hiszen vendégművészként olyan nevek állnak a lemezjátszók mögé, mint: Matula & GoldsoundMaxim KuznyecovSanfranciscobeatAydanJason MillMiss SivaChris LawyerPurebeat, Pure Mr G., Petro, Mike Newman, Paulerio Massimo, Andreas, Dragon S, Magonyi L, Newik, Dj Szecsei, Tomy Montana, Johnie Pappa, Steve Soul, Dasch, Haida, Gabriel Anthony, Aaron Drako, Swen, Ash Mooner, Jolly, Dj Roni Bass. Természetesen a rádió nagy hangsúlyt fektet az új tehetségek felkutatására is, nem csak lemezlovasok, de műsorvezetők terén is, megadva ezzel a siker lehetőségét az arra érdemeseknek. A Radio Face egyik legfontosabb stratégiai pillére a napszaknak megfelelően szerkesztett, igényes, modern elektronikus zene megismertetése a hallgatókkal, nem csak a világ elsőszámú lemezlovasaitól és producereitől, hanem a még feltörekvő, tehetséges ifjú titánoktól és a régi, nagy mesterektől egyaránt.

A Radio Face fontosnak tartja a példamutatást, hogy élen járjon olyan ügyekben, amelyek a társadalmi szerepvállalás felelősségeire mutatnak rá, ezeket folyamatosan kommunikálja az egyik legnagyobb, hazai facebook oldalán.

Cyber Face:

A Radio Face a magyar rádiózás történetében először építette a minőségi műsorszolgáltatáson túl, a facebook közösségteremtő erejére is a hallgatói bázisát. A Radio Face oldalát lájkoló érdeklődő szimpátia voksával tagjává válik a rádió több százezres közösségének, mely joggal viseli a Face Family nevet. A népes „család” a virtuális térben szoros, napi kapcsolatban áll, de a Radio Face számos rendezvényének köszönhetően akár hetente több alkalommal, személyesen is találkozik a közös bowlingok, foci meccsek, mozizások, jótékonysági rendezvények és partik alkalmával. Szeretnék, hogy mindenki, aki kedveli, vagy szeretné megkedvelni a Radio Face- t, az könnyen és gyorsan elérhesse azt. Ennek érdekében az AppStore– ban, valamint az Andriod Marketen (Google Play) is elérhető a pár lépésben letölthető, felhasználóbarát Radio Face alkalmazás, amivel bárki, bárhol a mobiltelefonja segítségével on-line is hallgathatja a változatos műsorokat és a legjobb zenéket.

Légy Te is tagja a fantasztikus közösségnek, amit úgy hívnak, hogy Face Family!

Üdvözlünk a családban!