Hardwell, Amba Shepherd - Apollo (Radio Edit)

 

Sean Finn & Gino Montesano - Sunglasses At Night (Pink Fluid Remix)

 

Anane - Plastic People (Adam Rios Remix)

Élő adás - Live stream

RADIOFACE LIVESTREAMHallgasd a Radio Face élő adását a nap 24 órájában!
Hangolódj rá elsőként a legfrissebb slágerekre és tombolj velünk újra a legnagyobb classic zenékre. Találkozz a legmenőbb arcokkal, légy naprakész a legtrendibb témákból és tarts velünk a legtutibb bulikra! Csatlakozz a Face Familyhez!

Hallgasd online

Hard Groove

HARD GROOVE CHANNELA hely, ahol a legkeményebb ütemek és a legjobb arcok pörögnek. Ha nem csíped a lagymatag ritmust és az altató zenét, akkor itt a helyed! Indul az elsöprő BPM támadás! Felkészülni! Vigyázz! Rajt! Radio Face Hard Groove Channel! Are you ready?

 

 

Hallgasd online

 

Nu Deep

NUDEEP CHANNELNu Disco & Deep House...

 

 

 

Hallgasd online

 

 

Classic Channel

CLASSIC CHANNELIndul a Radio Face nosztalgia járata. Szállj fel a „Night Train”-re és utazz a fergeteges, régi bulik és emlékek világába! Ha egyszer beszálltál, örökre rabul ejt csak úgy, mint az örök klasszikusok. Üdv a Classic vonatán!

 

Hallgasd online

Trance Channel

TRANCE CHANNELKényeztesd a lelked az elektronikus zene leggyönyörűbb dallamaival! Szállj velünk egy varázslatos világba, ahol a Radio Face legújabb trance slágerei és legnagyobb klasszikusai várnak! Öveket becsatolni, vár a Radio Face Trance Channel!

 

Hallgasd online
IV. (E) ZENEI PRODUCER TÁBOR

PDJ-Camp-4-PDJhu-banner-1 tA szuperintenzív EGYHETES kurzuson azokat a gyakorlati módszereket mutatjuk be egy-egy konkrét zene elkészítése közben, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy professzionális zene kerüljön ki a kezünk alól. 

Bővebben...
DANNY TENAGLIA A B.MY.LAKE NULLADIK NAPJÁN!

bml dt dayZERO tIgen a hír igaz, minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa egész estés szettel készül a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára! 

Bővebben...
NÉHÁNY HASZNOS ESZKÖZ

hasznos01 tA hangkeverés nagy témáit kimerítően tárgyaló cikkek után következzen egy merőben más megközelítés. Olyan eszközöket, jelen esetünkben plugineket veszünk górcső alá, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapjainkban. 

Bővebben...
Szépen fejlődnek a kínai mobilok

6238148 cb24ae106f074eb5b19b1ecde75fe3ae wm tMostanáig kevés kínai mobilgyártó tudta bebizonyítani, hogy nemcsak olcsó bérgyártásban és hightechnek kinéző elektronikai hulladék termelésében jó, hanem képes megtervezni, összerakni és rengeteg vevőhöz eljuttatni egy-egy okostelefont. 

Bővebben...