Élő adás - Live stream

RADIOFACE LIVESTREAMHallgasd a Radio Face élő adását a nap 24 órájában!
Hangolódj rá elsőként a legfrissebb slágerekre és tombolj velünk újra a legnagyobb classic zenékre. Találkozz a legmenőbb arcokkal, légy naprakész a legtrendibb témákból és tarts velünk a legtutibb bulikra! Csatlakozz a Face Familyhez!

Hallgasd online

Hard Groove

HARD GROOVE CHANNELA hely, ahol a legkeményebb ütemek és a legjobb arcok pörögnek. Ha nem csíped a lagymatag ritmust és az altató zenét, akkor itt a helyed! Indul az elsöprő BPM támadás! Felkészülni! Vigyázz! Rajt! Radio Face Hard Groove Channel! Are you ready?

 

 

Hallgasd online

 

Nu Deep

NUDEEP CHANNELNu Disco & Deep House...

 

 

 

Hallgasd online

 

 

Classic Channel

CLASSIC CHANNELIndul a Radio Face nosztalgia járata. Szállj fel a „Night Train”-re és utazz a fergeteges, régi bulik és emlékek világába! Ha egyszer beszálltál, örökre rabul ejt csak úgy, mint az örök klasszikusok. Üdv a Classic vonatán!

 

Hallgasd online

Trance Channel

TRANCE CHANNELKényeztesd a lelked az elektronikus zene leggyönyörűbb dallamaival! Szállj velünk egy varázslatos világba, ahol a Radio Face legújabb trance slágerei és legnagyobb klasszikusai várnak! Öveket becsatolni, vár a Radio Face Trance Channel!

 

Hallgasd online
Sajtóközlemény

A Szent István Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem összefogásával megvalósuló, mintegy 864,18 millió forintnyi Európai Uniós támogatású projekt a fenntartható mezőgazdálkodáshoz (hulladékgazdálkodáshoz...

Bővebben...
MI IS AZ A DANCEFAIR?

A Dancefair Ibiza azok számára jelent perspektívát, akik szeretnének említésre méltó eredményeket elérni a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A holnap startoló, két napos rendezvényen több mint 60 szemináriumból és workshop-ból álló programkínálatból válogathatunk.

Bővebben...
A PIONEER ELADJA DJ ÜZLETÁGÁT 550 MILLIÓ DOLLÁRÉRT

Nemrég röppent fel a megdöbbentő hír, miszerint a Pioneer eladta teljes AV divízióját az Onkyonak. Most újabb bejelentéssel sokkolták a piacot: DJ készülékek gyártásával foglalkozó üzletágától is meg fog szabadulni a neves Japán gyártó.

Bővebben...
BELOCCA ÉS BUDAI - CONTACT

mgm0161Ha két profi zenész összedugja a fejét, akkor abból biztosan valami nem hétköznapi fog születni. Így van ez Belocca és Budai esetében is, hiszen elkészült a két DJ első közös szerzeménye: a Contact.

Bővebben...