MI IS AZ A DANCEFAIR?

 

A Dancefair Ibiza azok számára jelent perspektívát, akik szeretnének említésre méltó eredményeket elérni a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A holnap startoló, két napos rendezvényen több mint 60 szemináriumból és workshop-ból álló programkínálatból válogathatunk.

A sikeres eseményt az ezen a területen már gyakorlattal rendelkező hollandoknak köszönhetjük. A Dancefair-t az egyik legnagyobb nevelési céllal létrehozott elektronikus zenei platformként tartják számon, ahová producerek és Dj-k érkeznek a világ minden tájáról.

dance 03

Az elmúlt három évben Hardwell, Armin van Buuren, Secret Cinema, Egbert, Laidback Luke, Nicky Romero, Simon Dunmore, Dennis Ferrer, Kutski (BBC1 Radio), D-Block & S-te-fan, Frontliner, Lucien Foort, Marc Romboy, Gabriel Ananda, Shlomi Aber és sok más neves művész tartott már előadást a sikerhez vezető útról, saját tapasztalataikról. A Dancefair egy remek találkozó a gyártók, hangmérnökök, neves Dj-k és producerek számára. Koncepciója az internetes hálózatra, a zenehallgatásra, a tanulásra és az alkotás inspirálására alapoz. Rendkívül hasznos esemény feltörekvő producerek számára, hogy bemutathassák munkáikat , ugyanis több mint 100 felső kategóriás lemezkiadó is jelen van, hogy friss tehetségek után kutassanak. A látogatók mind olyan lelkes és szenvedélyes emberek, akik mindent tudni szeretnének a szóban forgó zenei körről.

 

 

 A workshopok és szemináriumok a Dancefair Ibiza azon fix programjai, amelyeken a feltörekvő szakmabeliek tájékozódhatnak, megismerhetik azokat a technikákat, technológiákat, felszereléseket, amik szükségesek ahhoz, hogy tökéletesítsék, fejleszthessék már meglévő tudásukat. A program magába foglalja a stúdió munkafolyamatokról szóló kurzusokat, melyeket neves művészek tartanak, tanácsokat adnak, hogyan lehet piacra dobni a saját zenéket, hogyan promótálják magukat az újoncok. Emellett akadnak műszaki mesterkurzusok a legnépszerűbb eszközök használatáról, mint az Ableton ‘Push’ és a Native Instruments ‘Traktor’ vagy életmód vezetési tanácsokról szóló műhelyek, ahol megtanítják, hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni az időt a stúdióban.

A rendezvény expoterületén felállított kiállításon több cég mutatja be legújabb termékeit, szolgáltatásait standjaiknál, ahol közvetlenül a szakemberektől lehet érdeklődni a működésről és a bennük rejlő lehetőségekről.

Még több infó: http://www.dancefair-ibiza.com/ 

 

Forrás: http://www.soundhead.hu/

Share

Sajtóközlemény

A Szent István Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem összefogásával megvalósuló, mintegy 864,18 millió forintnyi Európai Uniós támogatású projekt a fenntartható mezőgazdálkodáshoz (hulladékgazdálkodáshoz...

Bővebben...
MI IS AZ A DANCEFAIR?

A Dancefair Ibiza azok számára jelent perspektívát, akik szeretnének említésre méltó eredményeket elérni a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A holnap startoló, két napos rendezvényen több mint 60 szemináriumból és workshop-ból álló programkínálatból válogathatunk.

Bővebben...
A PIONEER ELADJA DJ ÜZLETÁGÁT 550 MILLIÓ DOLLÁRÉRT

Nemrég röppent fel a megdöbbentő hír, miszerint a Pioneer eladta teljes AV divízióját az Onkyonak. Most újabb bejelentéssel sokkolták a piacot: DJ készülékek gyártásával foglalkozó üzletágától is meg fog szabadulni a neves Japán gyártó.

Bővebben...
BELOCCA ÉS BUDAI - CONTACT

mgm0161Ha két profi zenész összedugja a fejét, akkor abból biztosan valami nem hétköznapi fog születni. Így van ez Belocca és Budai esetében is, hiszen elkészült a két DJ első közös szerzeménye: a Contact.

Bővebben...