A végéhez közeledik a DJ Versenyünk!

Radio Face Dj Contest 2013 FINAL

Ennyi tehetség közül nehéz volt választani, DE nem nyerhet mindenki, úgyhogy ismét szűkült a kör! A zsűri (Lacora, Jay Lumen, Maxim, Jován) pontozása és a közönség szavazatai alapján, íme a döntősök listája (ABC sorrendben):


Andreas
Artsoul
Baldez
Benc
Daveny
Discofriends
Dj Sunny
Eddie Adams
GB Cooper aka Polesz
Mark Red
Tobias


Döntő élőben a Radio Face stúdiójában
(2013. 06. 06.)!

Hamarosan kiderül, hogy ki lesz 2013 felfedezettje!
Radio Face DJ Contest!

Támogatja: a PannonWork!Share

Sajtóközlemény

A Szent István Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem összefogásával megvalósuló, mintegy 864,18 millió forintnyi Európai Uniós támogatású projekt a fenntartható mezőgazdálkodáshoz (hulladékgazdálkodáshoz...

Bővebben...
MI IS AZ A DANCEFAIR?

A Dancefair Ibiza azok számára jelent perspektívát, akik szeretnének említésre méltó eredményeket elérni a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A holnap startoló, két napos rendezvényen több mint 60 szemináriumból és workshop-ból álló programkínálatból válogathatunk.

Bővebben...
A PIONEER ELADJA DJ ÜZLETÁGÁT 550 MILLIÓ DOLLÁRÉRT

Nemrég röppent fel a megdöbbentő hír, miszerint a Pioneer eladta teljes AV divízióját az Onkyonak. Most újabb bejelentéssel sokkolták a piacot: DJ készülékek gyártásával foglalkozó üzletágától is meg fog szabadulni a neves Japán gyártó.

Bővebben...
BELOCCA ÉS BUDAI - CONTACT

mgm0161Ha két profi zenész összedugja a fejét, akkor abból biztosan valami nem hétköznapi fog születni. Így van ez Belocca és Budai esetében is, hiszen elkészült a két DJ első közös szerzeménye: a Contact.

Bővebben...