Jay Lumen Moszkvából Angliába

Jay Moscow4Jay Lumen ismét Oroszországban csillogtatta meg tehetségét, immár sokadik alkalommal.

Ezúttal a jelenlegi legfrissebb és talán az elektronikuszenét legaktuálisabban prezentáló klubban a Disco Domeban pörgethette kedvenc lemezeit a szép számban összegyűlt közönségnek. Az orosz sikert követően pedig, egy hétvégényi hazai állomás után turnéját az angliai Bristolban folytatja…

Jay Lumen soha nem ül a babérjain, hiszen egészen egyszerűen ideje sem lenne rá a sűrű turnénaptár és a zenei felkérések rengetegében.

Ezúttal immár sokadszor látogathatott vissza az oroszországi Moszkvába, ahol a város jelenlegi legfiatalabb elektronikuszenei klubjában a Disco Domeban tette tiszteletét. A szórakozóhely mindössze 1 éve nyitotta meg kapuit a helyi közönség előtt, ám ezen rövid idő alatt is az egyik legkedveltebb klubbá nőtte ki magát.

A vezetőség mindent megtesz a közönség kényeztetése érdekében. A változatos show műsorok és a dizájn mellett arra is figyelnek, hogy a legtökéletesebb hangrendszer szólaltassa meg azokat a bizonyos ütemeket. Persze mindemellett fontos szerepet játszik a gondosan megválogatott line up is.

Jay Moscow1

Így hát igen megtisztelő, hogy ezúttal Jay Lumenre esett a választás. A Disco Dome színpadán Jay a 100% Pure kiadói est keretében állhatott a lemezjátszók mögé, ahol a host a kiadó tulajdonosa, a holland tech house sztár 2000 and One volt. Az est óriási sikerrel zajlott, ahogy az várható volt. A partyt teltház és óriási hangulat kísérte, arról nem is beszélve, hogy klub vezetése is egy emberként bulizott Jay Lumen DJ szettjére.

Persze nem is Jayről lenne szó, ha itt befejeződne cikkünk, hiszen ezek után nem hogy hátradőlne, inkább pont hogy nagyobb sebességre kapcsol. Egy hétvégényi hazai állomás után ugyanis turnéját az angliai Bristol városában folytatja.

Angliában Jay a nagy visszatérő EQ partysorozat szervezésében fog fellépni, amely mindenképpen garancia a minőségre. A helyi közönség ugyanis hosszú évek óta tisztában lehet azzal, hogy az EQ bulikon kizárólag az aktuális igényes elektronikuszenei DJk krémje kaphat szerepet. A festői szépségű angol város tehát Jay Lumen ütemeire fogja kiereszteni a gőzt.

Jayt arról kérdeztük, hogy miként bírja az immár rengeteg utazással járó turnéját és persze kíváncsiak voltunk a moszkvai élményekre is.

„Valóban elég sűrű a naptáram, de én ennek nagyon örülök. Olyan helyekre juthatok el, melyekről magán emberként talán csak álmodhatnék, miközben azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Ezek mellett az utazás fáradalmai már eltörpülnek. Arra pedig, hogy Moszkva milyen volt, igencsak könnyű válaszolni. Fantasztikus! A klub egyszerűen zseniális és talán a város eddigi legjobb közönsége előtt játszhattam, pedig az utóbbi 3-4 évben már számtalanszor megfordultam ott. Ezúton is köszönöm a szervezőknek.”


Jay Moscow2

Jay Moscow3

Share

Sajtóközlemény

A Szent István Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem összefogásával megvalósuló, mintegy 864,18 millió forintnyi Európai Uniós támogatású projekt a fenntartható mezőgazdálkodáshoz (hulladékgazdálkodáshoz...

Bővebben...
MI IS AZ A DANCEFAIR?

A Dancefair Ibiza azok számára jelent perspektívát, akik szeretnének említésre méltó eredményeket elérni a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A holnap startoló, két napos rendezvényen több mint 60 szemináriumból és workshop-ból álló programkínálatból válogathatunk.

Bővebben...
A PIONEER ELADJA DJ ÜZLETÁGÁT 550 MILLIÓ DOLLÁRÉRT

Nemrég röppent fel a megdöbbentő hír, miszerint a Pioneer eladta teljes AV divízióját az Onkyonak. Most újabb bejelentéssel sokkolták a piacot: DJ készülékek gyártásával foglalkozó üzletágától is meg fog szabadulni a neves Japán gyártó.

Bővebben...
BELOCCA ÉS BUDAI - CONTACT

mgm0161Ha két profi zenész összedugja a fejét, akkor abból biztosan valami nem hétköznapi fog születni. Így van ez Belocca és Budai esetében is, hiszen elkészült a két DJ első közös szerzeménye: a Contact.

Bővebben...