Impresszum

Az oldal használatának feltételei
A Office Consulting Gazdasági Szolgáltató Kft. tartja fenn ezt az Internet oldalt az Internet közösség szolgálatára. A www.radioface.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata jelen feltételek, és az összes vonatkozó jogszabály/törvény tárgyát képezi. A Office Consulting Gazdasági Szolgáltató Kft. jogosult ezen feltételek időnkénti felülvizsgálatára, naprakész állapotba hozva annak közzétételét. A Office Consulting Gazdasági Szolgáltató Kft. felhívja az internetes közösséget a www.radioface.hu böngészésére és tanulmányozására, személyes tájékozódás vagy a Radio Face rádió-val való kommunikáció céljából.

Adatvédelem
Az adatok kezelője, a Radio Face Online–t működtető Office Consulting Gazdasági Szolgáltató Kft. (székhely: (2000 Szentendre, külterület 0299/8. hrsz.) személyes azonosításra alkalmas adatokat a 'Regisztráció' menüpontban történő regisztrálási folyamat során gyűjt. Ezen kívül, az oldal bizonyos részein is gyűjt információkat, ahol a látogatók kifejezetten és tudatosan bocsátják rendelkezésre adataikat, úgy mint 'Hozzászólás’, ’Blog/Fórum’ illetve Nyereményjátékok. A Radio Face Online az információkat bizalmasan kezeli, semmilyen formában nem osztja meg más cégekkel és a látogatók e-mail címeit sem teszi közzé a www.radioface.hu –n vagy egyéb weboldalakon.

Felhasználói közzétételek
A Radio Face oldalaira a látogatók által küldött vagy átvitt anyagok és információk nem tekinthetők titkosnak és nem minősülnek szellemi alkotásoknak. A Radio Face Online webportált működtető cégek ezen közzétételekkel kapcsolatosan semmiféle kötelezettséget nem vállalnak és az anyagokat bármikor, bármilyen formában szabadon felhasználhatják. A Radio Face Online jogosult a látogatók által a www.radioface.hu –n közzétett anyagok, információk és szövegek tartalmát ellenőrizni, átvizsgálni és minden különösebb indok nélkül onnan eltávolítani. Ezen látogatói közzétételekkel kapcsolatosan a Radio Face semmiféle, sem a szerzői jogi, sem a rágalmazásra, közszeméremsértésre vagy más egyéb törvénysértő cselekményre vonatkozó jogi szabályozás alapján felmerülő felelősséget nem vállal.

Jogi nyilatkozat
A Radio Face Online mindent megtesz, hogy pontos és megbízható információk szerepeljenek a www.radioface.hu weboldalon, de nem vállal teljes körű garanciát a tartalom pontosságáért. Minden felhasználó egyetért, hogy a www.radioface.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata, annak értelmezése a saját felelőssége. Sem a Office Consulting Gazdasági Szolgáltató Kft. sem bármely más, a www.radioface.hu létrehozásában vagy készítésében résztvevő fél nem felelős a www.radioface.hu weblaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetlen, előre nem látott, indirekt vagy büntető jellegű kárért, vagy bármely hibáért vagy mulasztásért annak tartalmában.

Szerzői jog
A www.radioface.hu webportál teljes tartalma szerzői jog védelme alatt áll, és a Radio Face Online kifejezett beleegyezése, engedélye nélkül semmilyen formában nem terjeszthető, letölthető, módosítható, újra felhasználható, újra közzétehető. A tartalom engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése, illetve a közlésről szóló szabályozások és rendeletek megszegésének minősül. A fenti szabályozás alól kivételt képeznek a Radio Face Online-on megjelenő olyan írásos és képi anyagok, ahol forrásmegjelölésként más webportál szerepel. Ezen anyagok jogait minden esetben a hivatkozott jogtulajdonostól kell megszerezni.

A RADIO FACE bejegyzett védjegy, annak másolása vagy a név használata bármilyen hasonló összefüggésben bűncselekménynek számít.
Felhívjuk figyelmét, hogy a Radio Face hatékonyan és erőteljesen érvényre juttatja szellemi tulajdonjogait a törvényes kereteken belül.

Share

Radio Face Top5

1   -
David Guetta feat Skylar Grey - Shot Me Down (Extended Mix) (DailyMusicru)
2   -
R3hab Nervo Ummet Ozcan - Revolution (Instrumental Mix)
3  -
3 Doors Down - Kryptonite (Ridvans Superman Remix)
4   -
One Republic - Counting Stars (Vanilla Remix)
5   -
Fran - We Are Planets (Oliver Koletzki Remix)