vtem news box

Hoppá! Letölthető a Radio Face app a mobilodra, hogy mindig kéznél legyünk

Tovább...

vtem news box

Nincs a közeledben rádió? Nem gond hallgass minket a számítógépeden

Tovább...

vtem news box

A jobb felső sarokban a keresés alatt láthatod, hogy mi szólt, mi szól most, és mi lesz a következő dal.

Tovább...

vtem news box

Regisztrálj weboldalunkra és töltsd le a legfrisebb mixeket

Tovább...

Radio Face A Google Play áruházban és az Apple App Store-ban!

appok ROTA Radio Face egyik legujabb durranása az ANDROIDOS és IPHONE telefonnal rendelkező felhasználók és hallgatók számára. Az ingyenesen letölhető alkalmazás elérhetővé teszi az online rádióhallgatást kis sávszélesség és kevés adatforgalommal rendelkezők számára is.

radioface alkalmazas

A Radio Face egyik legújabb durranása az androidos és iPhone telefonnal rendelkező felhasználók és hallgatók számára. Az ingyenesen letölthető alkalmazás elérhetővé teszi az online rádióhallgatást kis sávszélességgel és kevés adatforgalommal rendelkezők számára is. Ezen kívűl az alkalmazáson keresztül elérhetik a hallgatók a Radio Face facebook oldalát is, ahol nyomon követhetik a rádióval kapcsolatos posztjainkat és híreinket. 

 Az alkalmazás elérhető az alábbi linken:

Google Play (Android Market) https://market.android.com/search?q=radioface&c=apps

Apple App Store http://itunes.apple.com/us/app/radio-face/id509867263?mt=8

android2

Share

Sajtóközlemény

A Szent István Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem összefogásával megvalósuló, mintegy 864,18 millió forintnyi Európai Uniós támogatású projekt a fenntartható mezőgazdálkodáshoz (hulladékgazdálkodáshoz...

Bővebben...
MI IS AZ A DANCEFAIR?

A Dancefair Ibiza azok számára jelent perspektívát, akik szeretnének említésre méltó eredményeket elérni a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A holnap startoló, két napos rendezvényen több mint 60 szemináriumból és workshop-ból álló programkínálatból válogathatunk.

Bővebben...
A PIONEER ELADJA DJ ÜZLETÁGÁT 550 MILLIÓ DOLLÁRÉRT

Nemrég röppent fel a megdöbbentő hír, miszerint a Pioneer eladta teljes AV divízióját az Onkyonak. Most újabb bejelentéssel sokkolták a piacot: DJ készülékek gyártásával foglalkozó üzletágától is meg fog szabadulni a neves Japán gyártó.

Bővebben...
BELOCCA ÉS BUDAI - CONTACT

mgm0161Ha két profi zenész összedugja a fejét, akkor abból biztosan valami nem hétköznapi fog születni. Így van ez Belocca és Budai esetében is, hiszen elkészült a két DJ első közös szerzeménye: a Contact.

Bővebben...