Hardwell, Amba Shepherd - Apollo (Radio Edit)

 

Sean Finn & Gino Montesano - Sunglasses At Night (Pink Fluid Remix)

 

Anane - Plastic People (Adam Rios Remix)

Bricklake

Bricklake th

A legtöbb producer már fiatalkorában elkezd érdeklődni a zene iránt. Nem volt ez máshogy Bricklake-kel sem.

Apja 23 évig foglalkozott a zenei rendezvények hangosításával. Az ifjú titánt már ekkor megfertőzte a zene szeretete és mindig az járt a fejében, hogyan szólhatna valami még jobban. 

Bővebben...

Tom Noize

Tomnoize th

Tom Noize, aki amellett, hogy több videóklipje is nagy sikerrel szerepelt a VIVA TV és az MTV műsorán (a YouTube-on százezres nézettséggel), 2011 tavasza óta Magyarország vezető elektronikus zenei rádiója, a Radio Face szombat esti műsorának házigazdája és DJ-je. 

Bővebben...

IV. (E) ZENEI PRODUCER TÁBOR

PDJ-Camp-4-PDJhu-banner-1 tA szuperintenzív EGYHETES kurzuson azokat a gyakorlati módszereket mutatjuk be egy-egy konkrét zene elkészítése közben, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy professzionális zene kerüljön ki a kezünk alól. 

Bővebben...
DANNY TENAGLIA A B.MY.LAKE NULLADIK NAPJÁN!

bml dt dayZERO tIgen a hír igaz, minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa egész estés szettel készül a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára! 

Bővebben...
NÉHÁNY HASZNOS ESZKÖZ

hasznos01 tA hangkeverés nagy témáit kimerítően tárgyaló cikkek után következzen egy merőben más megközelítés. Olyan eszközöket, jelen esetünkben plugineket veszünk górcső alá, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapjainkban. 

Bővebben...
Szépen fejlődnek a kínai mobilok

6238148 cb24ae106f074eb5b19b1ecde75fe3ae wm tMostanáig kevés kínai mobilgyártó tudta bebizonyítani, hogy nemcsak olcsó bérgyártásban és hightechnek kinéző elektronikai hulladék termelésében jó, hanem képes megtervezni, összerakni és rengeteg vevőhöz eljuttatni egy-egy okostelefont. 

Bővebben...