Bricklake

Bricklake th

A legtöbb producer már fiatalkorában elkezd érdeklődni a zene iránt. Nem volt ez máshogy Bricklake-kel sem.

Apja 23 évig foglalkozott a zenei rendezvények hangosításával. Az ifjú titánt már ekkor megfertőzte a zene szeretete és mindig az járt a fejében, hogyan szólhatna valami még jobban. 

Bővebben...

Tom Noize

Tomnoize th

Tom Noize, aki amellett, hogy több videóklipje is nagy sikerrel szerepelt a VIVA TV és az MTV műsorán (a YouTube-on százezres nézettséggel), 2011 tavasza óta Magyarország vezető elektronikus zenei rádiója, a Radio Face szombat esti műsorának házigazdája és DJ-je. 

Bővebben...

Sajtóközlemény

A Szent István Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem összefogásával megvalósuló, mintegy 864,18 millió forintnyi Európai Uniós támogatású projekt a fenntartható mezőgazdálkodáshoz (hulladékgazdálkodáshoz...

Bővebben...
MI IS AZ A DANCEFAIR?

A Dancefair Ibiza azok számára jelent perspektívát, akik szeretnének említésre méltó eredményeket elérni a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A holnap startoló, két napos rendezvényen több mint 60 szemináriumból és workshop-ból álló programkínálatból válogathatunk.

Bővebben...
A PIONEER ELADJA DJ ÜZLETÁGÁT 550 MILLIÓ DOLLÁRÉRT

Nemrég röppent fel a megdöbbentő hír, miszerint a Pioneer eladta teljes AV divízióját az Onkyonak. Most újabb bejelentéssel sokkolták a piacot: DJ készülékek gyártásával foglalkozó üzletágától is meg fog szabadulni a neves Japán gyártó.

Bővebben...
BELOCCA ÉS BUDAI - CONTACT

mgm0161Ha két profi zenész összedugja a fejét, akkor abból biztosan valami nem hétköznapi fog születni. Így van ez Belocca és Budai esetében is, hiszen elkészült a két DJ első közös szerzeménye: a Contact.

Bővebben...