Spiritchaser - Yesterday's Gone (Club Mix)

 

Delilah - Shades of Grey (MJ Cole club remix)

 

Pet Shop Boys - Vocal (Flashmob Remix)

Bricklake

Bricklake th

A legtöbb producer már fiatalkorában elkezd érdeklődni a zene iránt. Nem volt ez máshogy Bricklake-kel sem.

Apja 23 évig foglalkozott a zenei rendezvények hangosításával. Az ifjú titánt már ekkor megfertőzte a zene szeretete és mindig az járt a fejében, hogyan szólhatna valami még jobban. 

Bővebben...

Tom Noize

Tomnoize th

Tom Noize, aki amellett, hogy több videóklipje is nagy sikerrel szerepelt a VIVA TV és az MTV műsorán (a YouTube-on százezres nézettséggel), 2011 tavasza óta Magyarország vezető elektronikus zenei rádiója, a Radio Face szombat esti műsorának házigazdája és DJ-je. 

Bővebben...

JBL PULSE – FONTOSABB A LÁTVÁNYNÁL A HANG?

jbl pulse introA mobilkészülékek kiegészítőinek új reneszánszát éljük, leginkább a hordozható és szobai hangkeltő eszközök piaca dübörög, pont a JBL maradt volna ki mindebből? 

Bővebben...
Vigyázat: kellemetlen biztonsági rés az iOS 7.1-ben

71 introEgy meglehetősen súlyos biztonsági hibára derült fény az iOS 7.1-ben: fontos beállítások tilthatók le illetéktelenül. 

Bővebben...
Infarktuson esett át Szivós

40 o Szivos papa-CZ 3has introSzinte hihetetlen, a Szeged életerős, világbajnok játékosát kezdeti infarktus miatt szívkatéteres eljárással operálták, miután rosszul lett a Vasas elleni bajnokin. 

Bővebben...
Öt videó, amitől kiugrik a szíved a helyéről

gopro introA GoPro kamerák attól különlegesek, hogy jól bírják a gyűrődést - például Baumgartner űrugrását is gond nélkül felvették. 

Bővebben...