Post Image

Nagyszerű hírünk van Maluma rajongói számára! A latin világsztár megjelentette várva várt negyedik, 11:11 című albumát, amely elérhető az áruházakban, valamint a digitalis platformokon. Az énekes az “11PM” című dalához készült videoklipjét is bemutatta.

Az album, amelyen Madonnával, Ricky Martinnal, Ozunával, Nicky Jammel, Ty Dolla $ignnal, Zion y Lennoxszal, Sechhel, Chenchoval és Farinával közös dalokat is hallhatunk, szinte napra pontosan egy évvel az előző, F.A.M.E. című lemez után érkezett, amely a Billboard Latin Album Chart első helyén debütált és amivel Maluma a Latin Grammy-díjat is kiérdemelte a “Legjobb kortárs vokális pop album” kategóriában.

“11:11 egy közvetlen jelzés a vezetőinktől, angyalainktól és tanítóinktól, hogy teremtsük meg a kapcsolatot, a szinkront és a tudatosságot önmagunkkal, a mindenséggel. Ez egy ébresztő hívás, egy ajtó az elmélkedésre, a megérzéseinkre való hallgatásra és a magunkba nézésre. Az idő arra, hogy megálljunk és érezzük rezgéseink energiájat a világban. Ez egy a lényünkből származó hívás, egy emlékeztető az igazi célunkra a Földön, hívás, hogy bízzunk egymásban.” – mesélt Maluma arról, hogy mi inspirálta az album és a turné nevét.

Az elmélkedés a 11:11 kapcsán korábban jött Maluma számára, miután egy térdműtét a koncertezés és turnézás felfüggesztésére kényszerítette. Pihenés helyett azonban tervezett és éjjel-nappal dolgozott Edgar Barrera producer, zeneszerző mellett, akivel a F.A.M.E. kapcsán is együttműködtek. Az eredmény egy album, amely tükrözi Juan Luis Londoño fejlődését, mint művész, egy olyan zenei anyaggal ami pozitív, szórakoztató és meggyőző.

 

forrás: www.radio1.hu

Megosztás
Tagged in